Guillem Garcia Caralt

Geògraf AMB
Guillem Garcia Caralt

Geògraf graduat per la Universitat de Barcelona (UB) amb experiència professional en el desenvolupament de projectes cartogràfics a diferents escales territorials.

Gran interès en la planificació territorial, l’urbanisme, els models sociològics, la mobilitat sostenible i el medi ambient. S’ha especialitzat en l’aplicació dels SIG (Sistemes d’Informació Geogràfica) en projectes cartogràfics del sector públic i privat, focalitzant-se en aspectes d’avaluació ambiental estratègica, riscos naturals, metabolisme urbà, matriu biofísica, espais oberts i verd urbà.

Ha col·laborat en recerques que abasten aspectes demogràfics, ordenació del desenvolupament local i regional, sostenibilitat ambiental, turisme i exclusió social, sent certificat com a guanyador del Premi de Pòsters de Sostenibilitat i Drets Humans de la Fundació Solidaritat de la UB.

Des del desembre del 2021 fins al juliol del 2023 s'incorpora com a becari de l'equip del Servei de Redacció del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDU) de l’AMB, a l’oficina tècnica d’Infraestructura Verda i Metabolisme Urbà.