RECULL D'ACCIONS PARTICIPATIVES

A continuació trobaràs informació de les accions participatives més rellevants que s'han anat realitzant, promogudes per l'AMB, en fases prèvies del procés de redacció.

El propi procés de redacció del PDU incorpora la lògica de difondre i compartir el coneixement generat des d'un bon inici.

En aquest sentit, es proposen accions participatives diferenciades i complementàries entre elles amb els següents objectius:

Accions de Comunicació,  orientades a difondre i compartir el coneixement generat. Ens referim a diferents eines de divulgació: Exposicions, publicacions, mitjans de comunicació, etc.

Espais de Participació, cercant una clara interacció amb els agents de participació per extreure'n suggeriments mitjançant jornades de reflexió i debat.

Col·laboració, mitjançant la continuïtat de les Comissions, tallers i reunions que ja es van iniciar per l'elaboració de l'Avanç.
 • Exposicions

  Reviu les exposicions que s'han realitzat i descarrega't els materials generats. Consulta'n els relats expositius i la documentació disponible.

 • Taules temàtiques

  Quines taules s'han dut a terme? Coneix quins estudis de caràcter transversal s'han exposat, quins han estat els participants i quines directrius urbanístiques s'han consensuat.

 • Workshops
  Workshops

  Què és un workshop? Quins workshops s'han fet? Coneix com s'han estructurat aquestes jornades tècniques, com s'han desenvolupat els debats oberts i quines conclusions s'extreuen de cada workshop.