PARTICIPA!

Informa't dels diversos temes referents a la participació en el procés de redacció del PDU, actualment en fase de presentació de suggeriments a l'Avanç de Pla.

Participa!
Si vols rebre tota la actualitat referent a la redacció del PDU, envia un correu electrònic a contactepdu@amb.cat i et mantindrem informat regularment.

Amb l'objectiu de promoure el coneixement i afavorir el debat sobre l'Avanç del PDU, es proposa la realització de jornades de reflexió i debat, organitzades de la manera següent:

En funció dels temes que calgui tractar, que seran generals o específics. Partint de jornades organitzades al voltant de temes generals, en rondes posteriors es debatran tant els temes concrets que hagin estat identificats a les jornades dels temes generals, com els temes que indiqui l'Avanç mateix.
Segons els agents participants, seguint dinàmiques diferents i que dependran dels dos enfocaments previstos (generals i específics). Inicialment es faran les jornades restringides als actors tècnics i institucionals. Posteriorment, hi haurà unes jornades obertes a la ciutadania, tot aprofitant el background generat a les jornades restringides.
Les jornades parcipatives s'ubicaran de forma estratègica en aquells punts del territori metropolità que maximitzin el seu abast.

Aviat, dins d'aquest espai, podràs consultar la programació de les diferents jornades, així com el seu contingut. També t'informarem de com apuntar-te i de les conclusions que s'hagin extret de les jornades realitzades prèviament.