Ajornada la deliberació del concurs d'idees Nusos i Cruïlles

EL FUTUR DE LES INFRAESTRUCTURES VIÀRIES. NUSOS I CRUÏLLES - CONCURS D'IDEES

El passat 28 de febrer va finalitzar el termini per presentar sol·licituds de participació al concurs d'idees per repensar les infraestructures viàries.

Amb motiu de l'estat d'alarma decretat el passat 14 de març, el jurat que ha de valorar les millors candidatures del concurs d'idees Nusos i Cruïlles no es reunirà fins que no es pugui garantir la seguretat de les persones participants en les deliberacions.

Han estat molts els equips que han presentat la documentació necessària per participar al concurs i, bastants han optat per concursar en dos àmbits. Des del PDU s'ha volgut agrair la bona acollida que ha tingut la iniciativa. Per exemple, n'hi ha a hores d'ara, candidats per a tots els àmbits a concurs i, en alguns casos, s'ha presentat el límit de fins a 10 propostes. En aquest sentit, el 2 (ronda Litoral en el tram paral·lel al riu Besòs), el 3 (N-150 i C-58 entre Montcada i Reixac i Barberà del Vallès) i el 6 (Delta del Llobregat) han estat els àmbits on més candidatures s'han presentat.

L'objectiu d'aquest concurs d'idees es aconseguir imaginar unes infraestructures de mobilitat més humanes, eficients i integrades a les ciutats metropolitanes. La bona acollida de la iniciativa i la qualitat de les propostes presentades al concurs, vaticinen l'assoliment d'aquest repte plantejat des del Pla Director Urbanístic metropolità.