Els equipaments de l'AMB a l'Smart City Week

Presentació de la geodatabase d'equipaments de l'àrea metropolitana de Barcelona

Els equipaments de l'AMB a l'Smart City Week
Tema:
Urbanisme
Tipus:
Jornades
Públic:
General
Quan:

On:
Ca l'Alier, Carrer de Pere IV, 362, 08019, Barcelona  (Veure)

Descripció

10.000 serveis, 7.000 equipaments, més de 300 tipus de servei, aquesta és la realitat en xifres que conté la Base de dades dels equipaments de l'AMB i l'avaluació territorialitzada de la cobertura dels equipaments bàsics que es presenta dins el programa de l'Smart City Week.

Coincidint amb el procés de participació del PDU metropolità que s'està duent a terme, i en el marc de l'Smart City World Congress 2019_Smart City Week_ l'AMB i l'IERMB, presenten la Base cartogràfica d'equipaments del territori metropolità així com l'Estudi que s'inclou en l'Avanç del PDU metropolità.

Un dels objectius principals que planteja el PDU és el de fixar un nivell de dotacions de la metròpolis que permeti garantir l'estat del benestar arreu del territori.

L'AMB ha encarregat a l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona una Base de dades georeferenciada dels equipaments dels 36 municipis. Aquesta BBDD s'ha dissenyat de manera coordinada i ha de permetre establir criteris per a la planificació dels equipaments en funció de les necessitats.

Inscripcions

A través del web de Smart City Week

On

  • Ca l'Alier Carrer de Pere IV, 362, 08019, Barcelona

Com anar-hi?
Transports al voltant de...