OFICINA D’ATENCIÓ DEL PDUM

Tens consultes? Necessites atenció personalitzada? A l’Oficina d’Atenció del PDUM estem a la teva disposició per explicar-te o proporcionar-te la informació que necessitis. Contacta’ns!

IMG

Durant el període d’informació pública de l’aprovació inicial del PDU metropolità, l’AMB posa a disposició de la població diferents eines per conèixer, consultar i aprofundir sobre el Pla. Quina s’adequa millor a les teves necessitats?

Aquesta web és la millor eina per consultar el document aprovat inicialment. 

  • Descarrega’t el document complet del PDUM en pdf. 
  • El Resum del PDUM et serà de molta ajuda per entendre’l ràpidament. 
  • Si el que t’interessa és anar directe al gra, consulta la documentació gràfica, al Visor del PDUM.  Visualitza les cartografies i interacciona amb les diferents capes i elements.
  • Si vols conèixer la normativa d’algun tema en concret, visita el Visor de normativa del PDUM, on trobaràs allò que necessites de manera més àgil.

 

Si necessites consultar el document en paper, pots venir a les nostres oficines presencialment, en horari de 9 h a 14:30 h, demanant CITA PRÈVIA*.

Així mateix, si vols resoldre algun dubte sobre el Pla, també podràs demanar CITA PRÈVIA* per a una cita presencial o telemàtica amb el nostre equip tècnic. Durant els mesos de juny, juliol, setembre i octubre, podràs vindre tant a les oficines de l’AMB com puntualment als diferents municipis metropolitans. Properament publicarem el calendari d’itinerància. 

Si, en canvi, es tracta d’un altre tipus de dubte o petició, pots omplir el formulari d'atenció ciutadana

 

ATENCIÓ. La consulta de la documentació en paper i l’atenció personalitzada amb cita prèvia serà vigent fins al 30 d’octubre de 2023, quan es finalitzi el període d’informació pública.