Inauguració de l'exposició METRÒPOLIS DE CIUTATS

Citilab

REPENSAR L'URBANISME METROPOLITÀ.
Com serà la metròpolis de Barcelona del futur? A quins reptes urbans cal fer front?

El passat dijous dia 7 de febrer va tenir lloc la inauguració de l'exposició METRÒPOLIS DE CIUTATS, al Citilab de Cornellà de Llobregat.
Aquesta exposició itinerant i interactiva, es proposa en el marc de divulgació del procés de redacció del Pla director urbanístic metropolità (PDU) que s'està elaborant des de l'AMB. METRÒPOLIS DE CIUTATS té la voluntat de compartir els continguts pensats, debatuts i desenvolupats per una xarxa de més de 400 experts de diferents disciplines, tècnics dels ajuntaments i tècnics de l'AMB, sota la coordinació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Els continguts que s'exposen són la base per establir una nova mirada de l'urbanisme metropolità, amb l'objectiu d'apropar als ciutadans els conceptes bàsics i les directrius urbanístiques que planteja el PDU.
Us convidem a explorar, a través de cartografies interactives i participatives, els treballs tècnics que s'han desenvolupat en relació amb els diferents temes que afecten la metròpolis de Barcelona: metabolisme urbà, infraestructura verda, teixits residencials, mobilitat sostenible, àrees de centralitat i àrees d'activitat econòmica.

L'exposició està ubicada al Citilab, situat a la plaça de Can Suris a Cornellà de Llobregat, i es pot visitar fins al 21 de febrer, de 8.00 a 20.00 h.

Així mateix, la inauguració va coincidir amb l'esdeveniment internacional entorn de la sostenibilitat urbana titulat "Greening for change" organitzat també al Citilab, atès que el mes de juliol passat, la ciutat de Cornellà de Llobregat va guanyar el premi European Green Leaf 2019. 

Esperem la vostra visita!

Àrea Metropolitana de Barcelona

Documents relacionats