CORNELLÀ DE LLOBREGAT

El Citilab va acollir l'exposició del 7 al 21 de febrer del 2019. La mostra va ocupar part del vestíbul i també una part de la sala Opensurf, on es combinaven les activitats diàries amb les visites a l'exposició.

Itinerància 1

Del 7 al 21 de febrer del 2019


Façana CitilabEl Citilab és un laboratori ciutadà per a la innovació social i digital que es situa en l'antiga fàbrica de Can Suris, construïda el 1897 com a centre d'una colònia industrial. Després d'una profunda reforma, segueix mantenint en la seva aparença i arquitectura industrial del segle XIX, però adequada als nous usos del segle XXI. L'exposició "Metròpolis de ciutats" va ocupar el vestíbul i també una part de la sala Opensurf on es combinaven les activitats diàries amb els visitants de l'exposició.

Així mateix, els dies 7 i 8 de febrer es va fer una conferència internacional al Citilab entorn de la sostenibilitat urbana, atès que el mes de juliol de 2018, la ciutat de Cornellà de Llobregat va guanyar el premi European Green Leaf 2019. L'exposició va rebre visitants internacionals però també membres d'entitats locals, tècnics d'urbanisme i medi ambient, estudiants d'arquitectura i estudiants del màster paisatge. 


Planta Citlab