SANT FELIU DE LLOBREGAT

El Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat va acollir l'exposició del 16 al 29 de setembre del 2019. També cal recordar que el dia 25 de setembre, en aquest mateix equipament, va tenir lloc el primer debat ciutadà del procés participatiu de l'Avanç del Pla director urbanístic metropolità.

Itinerància 3

Del 16 al 29 de setembre del 2019

Sant Feliu Façana plaçaL'edifici, de nova planta, s'ubica al barri del Mas Lluí, a les proximitats de l'estació de FGC i del TRAM de Sant Feliu de Llobregat. L'edifici inaugurat al març del 2015  es troba a pocs metres d'altres equipaments públics com l'Institut de batxillerat Olorda, l'escola Martí Pol i comparteix edifici amb l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat. El Centre realitza estudis en qualsevol àmbit vinculat amb el coneixement sobre el Baix Llobregat i sobre els pobles que l'integren.

Del 16 al 29 de setembre va acollir l'exposició "Metròpolis de ciutats" en la seva sala polivalent, on també va tenir lloc el 25 de setembre el primer debat ciutadà del procés participatiu del Pla director urbanístic metropolità.
Sant Feliu CECBLL planta