Jornades de divulgació del PDUM

El document per a l’aprovació inicial del Pla director urbanístic metropolità (PDUM) es va aprovar el passat mes de març i, un cop publicat als butlletins oficials, durant el mes d’abril es va iniciar el període d’informació pública corresponent, que s’estendrà fins al 30 d’octubre d’enguany.


 

A partir del setembre, durem a terme diferents jornades de divulgació del Pla. Consulta tota la informació relacionada amb el període d’informació pública. Reserva't els dies!

I, a més a més, l’oficina d’atenció del PDUM continua activa. Recorda que pots demanar cita prèvia per consultar el document o resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre el PDUM.

Et convidem a descobrir el Pla a través d’un vídeo explicatiu, a la web, als espais habilitats i a les sessions programades durant els mesos de setembre i octubre.

Informació relacionada amb el període d’informació pública

Cita prèvia

 • Sessions als col·legis professionals

  S’han programat sis presentacions matinals del PDUM als col·legis professionals organitzades entre la Comissió Intercol·legial de Territori i Urbanisme i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La primera exposarà el Pla des d’una perspectiva més global i holística, les quatre següents estaran centrades en l’explicació de les propostes específiques del Pla en matèria de mobilitat, habitatge i activitat econòmica, infraestructura verda i metabolisme i regulació normativa, i a la darrera jornada es farà una síntesi de tot el que s’haurà exposat en les sessions anteriors.

  Totes sis s’articularan a través d’una ponència inicial, seguida d’un debat i un espai per a dubtes i comentaris amb el públic assistent.

  Reserva’t les dates següents:

  • 19/09. Presentació institucional del Pla director urbanístic metropolità i de la funció dels col·legis professionals, i aproximació temàtica al PDUM. Comissió Intercol·legial de Territori i Urbanisme.
  • 29/09. El metabolisme urbà i l'impuls de la infraestructura verda en el PDUM. Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC).
  • 05/10. Habitatge i activitat econòmica en el marc del PDUM. Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC).
  • 10/10. L'estratègia de mobilitat i les infraestructures de transport. Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya (CECCPC).
  • 20/10. Aspectes clau de la normativa del PDUM. Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).
  • 27/10. Taules rodones. Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).
 • Passejades metropolitanes

  L'objectiu és donar a conèixer de manera més lúdica i in situ el Pla. Per això, els tècnics de l'equip redactor et guiaran per recorreguts d'un àmbit de territori metropolità i t'explicaran el contingut de les principals propostes del PDUM. Reserva't el 7 i el 19 d'octubre!