Adrian Álvarez Barcial

Arquitecte AMB
Adrian Álvarez

Graduat en Edificació per l'EPSEB (2014) i arquitecte per l'ETSAV (2020), està cursant el màster universitari en Estudis Avançats en Arquitectura en l'especialitat d'Urbanisme a l'ETSAB (2023).

Paral·lelament i des del 2016, participa amb l'associació Base-a com a coordinador en l'execució de projectes d’arquitectura i urbanisme en països d'Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica amb el centre de cooperació internacional per al desenvolupament de la UPC.

Del 2018 al 2020 col·labora en diferents projectes de recerca al Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha intervingut tant en congressos com en publicacions acadèmiques i ha desenvolupat la seva carrera professional col·laborant en diversos despatxos d'arquitectura i urbanisme en projectes de rehabilitació (2012-2014) i en projectes de territori, ciutat i paisatge (2017-2021).

Va iniciar la seva carrera en el sector públic com a estudiant en pràctiques a la seu de Barcelona Energia (2013), fent l'estudi de diagnosi ambiental i rehabilitació energètica del Districte Eixample i a l'Oficina Tècnica de Gerència de l'AMB (2019), participant en el Pla especial de protecció del Parc Natural de la Serra de Collserola i en els estudis del riu Llobregat, en el marc de la infraestructura verda metropolitana. Finalment, s'incorpora a l'equip del Servei de Redacció del Pla Director el setembre del 2021.