PARTICIPA-HI!

Ja tenim a punt tota la programació del procés de participació del PDU. En aquest espai podràs consultar les jornades presencials previstes, participar-hi en línia o descarregar els materials disponibles.


Un cop aprovats i publicats els documents de l'Avanç del Pla director urbanístic, s'inicia el procés de participació del PDU metropolità juntament amb el període d'informació pública del pla, que finalitzarà el 31 de gener de 2020. Entenem aquest procés des d'una perspectiva ampliada, amb diferents nivells d'implicació dels agents que vulguin sumar la seva visió al relat metropolità de manera activa i igualitària.

D'una banda, i amb la voluntat d'apropar el contingut de l'Avanç del Pla a tota l'àrea metropolitana, s'han programat diferents sessions obertes al públic que recorreran el territori acompanyades d'una exposició itinerant "Metròpolis de ciutats". D'altra banda, però, si no pots venir a alguna de les jornades programades, et facilitem que puguis dir-hi la teva per mitjà d'una enquesta en línia, i que, alhora, puguis presentar els suggeriments de manera telemàtica.

Per què hi hauries de participar?


El Pla director urbanístic representa l'oportunitat de respondre als principis i valors concrets d'una societat que aspira a gaudir d'una àrea metropolitana saludable, democràtica, equitativa, socialment justa, sostenible i resilient. Ara és el moment d'enfocar els reptes plantejats i acabar de perfilar la seva visió del territori, d'una manera activa i comunicativa que estigui a l'abast de tots. Durant aquest període, doncs, la ciutadania podrà contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del Pla. Volem saber què en penses!

Com hi pots participar?

  • Presencial

    Els debats ciutadans recorreran el territori metropolità per arribar a prop de casa teva. Consulta les dates i el programa de les sessions!

  • En línia

    Participa en línia per conèixer el contingut del Pla i fer les teves aportacions.