El procés participatiu del PDU aterra a Sant Feliu de Llobregat

Participació CECBLL

El CECBLL serà la seu del primer debat ciutadà, que agruparà els municipis de l'àmbit de la Vall Baixa i l'Ordal

Ens plau convocar-vos a la primera sessió del procés de participació del PDU el proper dimecres 25 de setembre a la seu del CECBLL (Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat), al carrer Estelí, 10, de Sant Feliu de Llobregat. El CECBLL, situat dins del Centre Cívic Mas Lluí, va néixer l'any 1974 amb el compromís de promoure la comarca i contribuir a cohesionar-la a través de la cultura, el coneixement i la defensa del patrimoni.

La sessió s'estructurarà en tres apartats diferenciats: l'exposició del contingut del Pla (que posarà èmfasi en la definició de les idees principals), un espai de treball temàtic en grups més reduïts i, finalment, un moment de retorn en què es presentaran sintèticament els resultats obtinguts als diferents espais de treball.

La convocatòria va dirigida a la ciutadania dels municipis d'aquest àmbit territorial: Begues, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de  Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i de l'àrea de Territori de l'Ajuntament. Per inscriure-us a les sessions, obrirem un formulari, abans de l'inici de la jornada. Animeu-vos a participar-hi! Us hi esperem!