Inscripció a les jornades de participació del PDU

Tot i que no cal inscripció prèvia, per poder fer previsions, ens ajudaria temptejar l’assistència. Així doncs, si ja saps que vindràs, pots inscriure’t a continuació

Els camps marcats amb asterisc són obligatoris
Dades personals
Representació
A quina sessió t'agradaria assistir? Si és que sí, quina?

(Les dates estan subjectes a possibles canvis. Si n'hi hagués algun, rebries un avís a través del contacte que ens has deixat.)

Pots venir acompanyat d'infants, disposarem d'espai de cangur. En necessitaràs?
Quina relació tens amb l'àrea metropolitana de Barcelona?
Quin són les temàtiques del teu interès?
Com t'ha arribat la convocatòria?
Butlletí
Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància genèrica del portal web.