Inscripció a les jornades de participació del PDU

Tot i que no cal inscripció prèvia, per poder fer previsions, ens ajudaria temptejar l’assistència. Així doncs, si ja saps que vindràs, pots inscriure’t a continuació

Els camps marcats amb asterisc són obligatoris
Dades personals
Representació
A quina sessió t'agradaria assistir? Si és que sí, quina?

(Les dates estan subjectes a possibles canvis. Si n'hi hagués algun, rebries un avís a través del contacte que ens has deixat.)

Pots venir acompanyat d'infants, disposarem d'espai de cangur. En necessitaràs?
Quina relació tens amb l'àrea metropolitana de Barcelona?
Quin són les temàtiques del teu interès?
Com t'ha arribat la convocatòria?
Butlletí
Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per donar resposta a les vostres peticions.

La prestació dels serveis que sol·liciteu i, si escau, les gestions necessàries poden fer necessària la comunicació de les vostres dades a altres administracions o entitats que intervinguin en la tramitació i en compliment de la legislació vigent i, especialment, la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.
Les vostres dades només seran conservades per obligació legal com a part del registre d’expedients de l’AMB. Per a més informació del tractament de dades personals consulteu la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets us podeu adreçar, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A – Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica.