Néstor Duch

Economista UB
Néstor Duch
Director de la Càtedra de Mercats i Política Industrial, de l'Institut d'Economia de Barcelona adscrit a la Universitat de Barcelona, així com, investigador a la Fundación CYD. Ha estat professor visitant de la Universidad Nacional de Mar del Plata (Argentina) i a la Universidad Autónoma de Aguascalientes (México).
Avaluador extern per a: Italian Journal of Regional Science, Investigaciones Regionales, Revista Econòmica de Catalunya, Investigaciones Económicas, Cuadernos de Economía, Economics Bulletin.
També ha fet de consultor per a diversos organismes nacionals (Ministerios de Exteriores, Indústria, Educación y Defensa de España; Generalitat de Catalunya) i internacionals (OCDE, Comissió Europea, Banc Mundial).
Els seus interessos científics giren al voltant de: Competència, globalització, Integració Europea, economia d'Amèrica Llatina, estratègia empresarial i estructura industrial, aglomeració, localització, desenvolupament local i regional, Investigació i Desenvolupament, rendiment privat i social de la innovació, Educació Superior, les universitats com a organitzacions, avaluació de les polítiques públiques, eficiència. Economia de la Defensa.

Reflexions