Actualització i reorganització de l'espai web

Actualització i reorganització de l'espai web

Actualment s'està redactant el document per a l'aprovació inicial del Pla director urbanístic (PDU) metropolità. Aquesta nova fase ha permès actualitzar i reorganitzar el contingut de la web del PDU, així com habilitar-ne la consulta en anglès i castellà.

Ara, doncs, a més de poder consultar els resultats de tot el procés de participació de l'Avanç del Pla, podreu accedir a la resta de continguts de manera més directa, consultar les cartografies interactives des d'un mateix menú i veure-hi altres actualitzacions, que us convidem a descobrir tot navegant-hi. D'aquesta manera, continuem fent difusió clara i transparent dels diferents treballs en què es basarà la redacció del document per a l'aprovació inicial del PDU metropolità, a la vegada que mantenim obert el canal per a la recollida d'aportacions i suggeriments de la ciutadania, que ens podeu fer arribar mitjançant el formulari de contacte.
Aprofitem per recordar-vos que us podeu subscriure al butlletí del PDU per rebre informació actualitzada del procés de redacció al vostre correu electrònic, així com seguir l'actualitat al compte de Twitter del "PDUmetropolità AMB" a @pdumetropolita.