Col·legis professionals i
Centres de Recerca

Els debats als col·legis professionals són espais de participació oberts, als quals pot assistir qualsevol ciutadà, on s'aprofundirà en les diferents temàtiques en les que incideix el PDU metropolità. El seu objectiu és difondre el contingut del pla i recollir les visions i/o els suggeriments en relació amb el document de l'Avanç del PDU.

Els debats amb els col·legis professionals i centres de recerca s'articulen al voltant dels sis àmbits temàtics: infraestructura verda, cicles de matèria i energia, desenvolupament socioeconòmic, cohesió social i mobilitat. Es plantegen a partir d'una sessió explicativa del contingut de l'Avanç del Pla que doni peu a un debat posterior dinamitzat a través d'un grup d'experts que formaran la "fila zero". 

En aquest cas, tot i que és obert, està adreçat a coneixedors de cadascuna de le temàtiques i la inscripció prèvia és obligatòria. Per tant, quan hi hagi la data de la jornada a cadascun dels col·legis, podràs clicar a l'agenda d'activitats següent per inscriure-t'hi.

També ens pots ajudar a fer difusió de les jornades i compartir-les a les teves xarxes socials, gràcies! I, un cop acabada la jornada, podràs consultar el relat complet sobre cada sessió al recull d'accions participatives.